FOTOGRAFIE

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden

Verkijk levert professionele fotografie met een 'beeldhandtekening', waardoor het vastgelegde object geen 1000 maar 10.000 'woorden' tot zijn beschikking heeft. Daardoor komt uw vastgoed, evenement, bedrijf, product, interieur / exterieur in de fotografische beeldvorming naar uw klant maximaal tot zijn recht.
Bekijk hier het portfolio van Daniel Verkijk

Categorieën:
Events/ Party - Interieur / Exterieur - 360graden - Lucht - Portet / Studio - Bedrijfs / Reportage - Promotie / Product - Fotografie op maat

EVENEMENTEN / PARTY FOTOGRAFIE

Uw feest of evenement vastgelegd met professionele event fotografie. Een overzicht en compilatie van uw event.

Ieder weekend feest in uw horeca zaak? Extra service bieden aan uw publiek? Fotomarketing is een goede marketingtool om uw horeca zaak meer naamsbekendheid te geven.

Het logo van uw winkel als watermerk op de foto plaatsen is erg handig voor het brengen van extra publiciteit voor uw bedrijf. Door regelmatige fotografie zal het sneller verspreiden via social media en diverse internetkanalen.

INTERIEUR / EXTERIEUR FOTOGRAFIE

Uw interieur/exterieur van binnen tot buiten met stijlvolle fotografie in beeld gebracht voor website- of promotiemateriaal.

Professionele interieur/exterieur fotografie stimuleert de verkoop van uw woning of bedrijfspand en zorgt sneller voor bezichtigingen.

360 GRADEN FOTOGRAFIE

Uw locatie als virtuele 360graden tour op uw website.
Klik op de bovenstaande foto’s en ervaar het zelf.

Uw huis, nieuwbouw, bedrijfspand, hotel, winkel of restaurant bekijken als een tour.
De ruimtelijke 360graden geeft een realistisch beeld van de werkelijke ruimte, met tevens de optie om een de ruimtes te doorlopen.

LUCHTFOTOGRAFIE

Uw bedrijfspand, terrein, hotel, vakantiepark, sportcomplex of evenement vanuit de lucht vastgelegd.

PORTET / STUDIO FOTOGRAFIE

Portret-, studio-, reclame- en modelfotografie.
Fotoshoot in de studio of een shoot op locatie. Met divers apparatuur maken wij het mogelijk een set buiten of binnen op te stellen met visagie (make-up vooraf en/of tijdens de set).

PRODUCT / PROMOTIE FOTOGRAFIE

Uw product of merk promoten voor meer naamsbekendheid.

Staat uw product / bedrijf nog niet goed in de markt? Wilt u het meer gaan promoten door middel van promotieteams? Zet dan de product promotie fotografie in.

Door gasten van een feest met uw product op de foto te laten gaan en deze dan door te verwijzen naar uw social media pagina of website, genereert u meer traffic op uw internet kanalen.

Naast de promotie fotografie bieden wij ook de echte product fotografie aan.
Foto’s van uw product als reclame model in een blad, tijdschrift of webshop.

BEDRIJFS / REPORTAGE FOTOGRAFIE

Congres, presentatie, rondleiding of beeldmateriaal voor uw website.
Bedrijfs / Reportage fotografie bestaat voornamelijk uit het vastleggen van uw bedrijf tijdens een receptie of bijeenkomst.

Naast een bijeenkomst is het ook mogelijk uw bedrijf in een fotoreportage vorm vast te leggen die leidt tot beeldmateriaal voor drukwerk of een website.

FOTOGRAFIE OP MAAT

Een sponsoring of een goede samenwerking? Als partners brengen we elkaar verder!
Gebruik maken van elkaars diensten zodat we samen meer bereiken.
Elk mogelijk fotografie pakket is samen te stellen.